Rozprašovanie cudzích látok do ovzdušia. Chemtrails.

Chemtrails je výraz pre označenie čiar ktoré vznikajú vo vzduchu za lietadlami. Bežné kondenzačné čiary sa nazývajú Contrails a rýchlo miznú. Chemtrails sú čiary ktoré obsahujú dodatočné chemické látky ktoré sa pridávajú do paliva bežných lietadiel, alebo ich vypúšťajú do ovzdušia špeciálne lietadlá pre ktoré to je ich jediná úloha. Chemtrails poznáte tak, že nemiznú ihneď, ale niekoľko hodín zotrvávajú na oblohe.



Vysvetlime si prečo sa hneď nerozpadnú. Bežné oblaky vznikajú keď je vzduch nasýtený vodnými parami viac ako 70%. K tomu je ale potrebné, aby sa v ovzduší nachádzali aj drobné prachové častice na ktorých dokáže voda kondenzovať.  Vznikne viditeľná vodná para – oblak. A teraz si predstavte, že  vo veľkých výškach vypustíte z lietadla na jemno rozomletý prach nejakej chemikálie. Tieto drobné častice udržujú vodnú paru dlho viditeľnú, vodná para sa na nich akoby "drží".

 Vláda a spravodajské médiá zatajujú vzdušné aerosólové operácie ktoré sa už takmer každý deň vykonávajú nad našimi hlavami. V rámci týchto operácií špeciálne lietadlá rozprašujú do atmosféry také NEBEZPEČNÉ A TOXICKÉ chemikálie ako napr. HLINÍK a BÁRIUM, ktoré sú nielen skutočne veľmi škodlivé pre nás ale sú nebezpečné pre celú planétu a život na nej. Podľa dostupných zdrojov sa toto chemické rozprašovanie prevádza od roku 1997. Bárium sa napríklad používa na výrobu magnetických pások, akú máte na každej platobnej karte.

POZRITE SA na oblohu! Vždy sme videli stopy ktoré za sebou zvykli lietadlá zanechávať; jednalo sa o bežnú kondenzačnú stopu ktorá sa v priebehu niekoľkých minút rozplynie. Pokiaľ na oblohe vidíte dlhé zväčša križujúce sa alebo rovnobežné čiary ktoré nemiznú ani po hodinách ale rozťahujúc sa po oblohe vytvárajú oblaky, pozeráte na ChemTRAILS : výsledok vedného odboru s názvom Geoinžinierstvo.

Aký účel má chemtrails?  

Oficiálny dôvod, teda dôvod , ktorý sa predkladá ľuďom, čo sa toho zúčastňujú, je boj proti globálnemu otepľovaniu. Existuje dokonca aj patent, ktorý opisuje vypúšťanie určitých látok do ovzdušia zeme, ktoré odrážajú ultrafialové svetlo späť do vesmíru a zabraňujú otepľovaniu. Neoficiálne zdroje hovoria o tom, že sme  očkovaní a práškovaní. Teda vlastne robia si s nami čo sa im zachce.

 Preto trpí aj toľko ľudí zdravotnými problémami, lebo čo sa im hodí to ma más vypustia. Ľudia dostávajú rôzne choroby, sú unavení, podráždení, depresívny a podobne a tieto príčiny sa tiež pripisujú chemtrails. Jednoducho spôsobujú zdravotné problémy, alergie a pod. celému obyvateľstvu tejto planéty. Viem si celkom aj predstaviť aké by to bolo , keby bolo celé ľudstvo zdravé a aké to je teraz, keď je z toho biliónový biznis. Dovolím si povedať, že by niečo takéto ako práškovanie ľudí bolo pre farmaceutické firmy skoro zadarmo v porovnaní s tým ziskom čo z toho majú.

Tí čo rozprašujú chemikálie si potvrdili predpokladané účinky na lokálne podnebie. V zasiahnutých oblastiach sa dá vyvolať veľké sucho alebo dážď. Ovplyvniť poľnohospodárska výroba. Dokonca posledné veľké tsunami v Japonsku bolo zrejme vyvolané umelo. Tak isto aj povodne v Čechách.
  Lokálne proti Chemtrails pomáha obyčajný ocot. Stačí u Vás na zahrade postaviť vedro do ktorého dáte ocot, prípadne handru namočenú do octu. Odkaz tu.
sss
Jednou vetou by som chcel tiež spomenúť problematiku nanovlakien ktorá sa spomina aj na orgonete alebo
aj cez-okno. Aj tie su rozprašované v Chemtrails.
Orgon,  Orgonit, CloudBuster.

Ak sa vám toto celé zdá pritiahnuté za vlasy, tak v nasledujúcich riadkoch sa Vám bude zdať, že už Vám tie vlasy vytrhli. Energia ktorá sa volá orgon. Transformátor tejto energie je orgonit. Je to zmes živice a kovových pilín v určitom tvare. Samotná téma by sa dala opísať vo viacerých článkoch, jeden by nestačil. Jeden takýto špeciálny žiarič energie sa označuje ako CB t.j. Cloud Buster. Sú to do živice so železnými pilinami zaliate medené trubky. Takáto sada s návodom na zostavenie sa dá na internete kúpiť za 280 € (na všetkom sa dá zarábať?).
  A teraz to hlavné. CB umiestnené na balkóne alebo vašej záhrade usmerňuje tok energie tak že spôsobuje neutralizáciu chemických látok padajúcich z oblohy, rozohnanie mrakov a rozjasnenie oblohy. Ak umiestnite CB smerom k oblohe, začne pôsobiť a na jeho povrchu vznikne veľká statická energia. Vtedy sa nedoporučuje  takéhoto CB dotýkať rukami! Jeden z konštruktérov CB napísal: „Ako zistíme, že CB funguje? U mňa sa napríklad po troch dňoch vyjasnila obloha a potom prileteli dva tmavé vrtuľníky ktoré krúžili naokolo ako keby niečo hľadali.“



Chemtrails nad Prahou
Chemtrails nad Prahou

Chemtrails nad Prahou


Záverom:

V amerických odlahlých pustinách kde bola nedávno nádherná modrá obloha je teraz nebo našedlé zo stopami po chemtrails. Miestni indiáni sú kludní a situáciu nekomentujú. Vraj podla ich povestí pred koncom sveta prídu na oblohu "vetry smrti"...

A ešte jedna poznámka: pred chvíľou som videl vojenskú prehliadku v Moskve na Červenom námestí. Komentátor poznamenal, že tak ako každý rok bolo slnečné a pekné počasie ktoré zabezpečili vojenské sily ruskej armády.


Externé zdroje:

Orgonit a chemtrails.
Lietadlá vo vzduchu nad Európou
Nanovlákna, Morgellonova choroba.
Ďalšie nanovlákna.